Leuke set bosdier ballonnen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ40508

Ballonnen zijn zoveel leuker als je ze zelf decoreert! Met de 'Forest animals balloon kit' maak je in een handomdraai een stel te gekke wouddieren.

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 160750

TypeBallonnen
KleurMeerkleurig

Maak je eigen bosdieren met deze leuke ballonkit. Gebruik de kartonnen oren, gewei en stickers om een beer, hert, uil en vos te maken.

Elke set bevat 8 ballonnen, 4 ballonstokjes, stukjes bedrukt karton en 2 vellen stickers met handleiding.

Afmetingen verpakking : 39,4 x 15,2 x 3,8 cm.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.0350.390.150.22
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...