Set van 2 (inbaker)doeken - Pineapple (120x120)

Grote tetra inbakerdoeken met leuke prints

Staat: Nieuw product

Fresk

KZ31818

Houd het droog met Fresk! (3)

Mooie set met 2 fijne grote inbakerdoeken van super zachte kwaliteit flanel in 2 prints. Multifunctioneel in gebruik: gebruik ze als schaduw doek...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : F110-58

TypeTetradoeken
PrintsPineapple
KleurGrijs
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP
Mooie set met 2 fijne grote inbakerdoeken van super zachte kwaliteit flanel in 2 prints. Multifunctioneel in gebruik: gebruik ze als schaduw doek over de wandelwagen, als spuugdoek na het voeden, of bij het verschonen van je kindje.

Wil je de doeken gebruiken als inbakerdoek? Dan raden we aan om eerst te overleggen met het consultatiebureau, zij kunnen advies geven of inbakeren voor jouw kindje geschikt is.

Materiaal: 100% organische katoen, voorgewassen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12012000.45
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Houd het droog met Fresk!
Inspiratie en stories