Lewis tetradoeken - 2-pack - Superhero & dune mix

Set van 2 hydrofiele doeken uit biokatoen met superhelden print

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4351

In bad met LIEWOOD ❤ (67)

Deze zachte hydrofiele doeken, gemaakt uit 100% biologisch katoen van hoogwaardige kwaliteit, zijn zonder twijfel een echte musthave voor alle ouders.

Tetradoeken kunnen gebruikt worden als geborgen knuffeldoek, als lakentje in de kinderwagen, als handdoek bij het badje, bij het verschonen of het schoonvegen van kindersnoeten. De Superhero & dune mix print maak dit duo nog hip ook!

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13015 0501

CollectieLewis
TypeTetradoeken
PrintsSuperhero & dune mix
KleurGroen
STOP/FINISTOP

Deze set van 2 ultra zachte Lewis tetradoeken met Superhero & dune mix print is een praktische musthave - uit de collectie van het Deense Liewood - die boordevol stijl zit. De multifunctionele doeken zijn gemaakt uit 100% organisch katoen en een prima kraamgeschenk voor een nieuwe mama.

De set van doeken zijn voorgewassen dit maakt ze een extra zachte en zorgt voor een mooi kreukeffect.

Materiaal: 100% organisch katoen
Afmetingen: 70 x 70 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories