Lichtgevend schaduwspel vol monsters

9 bangelijke schaduwfiguren die oplichten in het donker

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO012

Les histoires du soir by Moulin Roty (19)

Leef je helemaal uit en ga op in je fantasie met deze 9 bangelijke schaduwfiguren die oplichten in het donker. Een super leuk en nostalgisch spel van het Franse speelgoedmerk Moulin Roty, soms hoeft het niet moeilijk of duur te zijn maar kan het ook super simpel.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711057

CollectieLes histoires du soir
TypeSchimmenspelen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Griezel en bibber of kijk vol bewondering naar een verhaal vol gekke monsters en bangelijke figuren. Met het Moulin Roty schaduwspel heb je dubbele pret: eerst kan je schaduwen op de muur maken met de hulp van een lamp en daarna kan je in het donker nagenieten van de lichtgevende figuren.

Afmetingen: verpakking: 24 x 16 cm

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.240.160.05
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories