Lief houten poppenbed in dusty pink

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB064

Het poppenbed van Sebra is de perfecte uitbreiding voor de poppenwereld van dit Deense merk. De zijkanten van het bed zijn afneembaar, wat voor...

129,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3005206

Het poppenbed van Sebra is de perfecte uitbreiding voor de poppenwereld van dit Deense merk. De zijkanten van het bed zijn afneembaar, wat voor meer interactiviteit zorgt tijdens het spelen. En wanneer het bedje niet wordt gebruikt, is het een decoratieve parel in de kinderkamer!
Ook opgenomen in ons Sebra assortiment zijn het bijhorende matrasje en matching beddengoed, om de poppenbeleving nog realistischer te maken!

Materiaal: multiplex hout.
Afmetingen: 49x44x35 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4935443.4
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.