spaarpot Shooting Star

Lief spaarpotje - Shooting Star

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC026

Twinkel twinkel kleine ster
Ik zie jou al van heel ver!

Deze lieve ster met een lachend gezichtje is de perfecte bewaarder van je spaarmuntjes. Zet hem mooi in je kamer, want hij mag zeker gezien worden. En nu maar sparen!

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Spaar voor een reisje naar de ruimte met deze Shooting Star spaarpot. Het lovely stervormige gezichtje lacht altijd naar jouw slimme, kleine centjes-verzamelaar. De spaarpot kan gemakkelijk open en dicht met het handige twist en klik dopje aan de achterkant voor het geval je kleintje spaargeld wil uitgeven aan speelgoed of iets lekkers.

Afmetingen: 17,5 x 15 x 6 cm
Materiaal: BPA en phthalate vrij PVC


CollectieLovely Toys & Gifts
TypeSpaarpotjes
A Little Lovely Company figuurSterren
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
156170.22
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :1709