moule en silicone pour pop-cakes 'de bon cœur'

Lieve - Hartenlust - cakepops bakvorm

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21801

Wat vindt elke jarige geweldig? Prachtig versierde cakepops natuurlijk! Of het nu met chocoladeglazuur, gekleurde suikerhagel of poedersuiker is... het gebak is eenvoudig klaar te maken, ziet er geweldig uit en is een succes bij groot en klein. In het bijgevoegde boekje staan 3 recepten, geschikt voor kinderen, die eenvoudig uit te voeren zijn. Samen in de keuken aan de slag gaan, sterkt het zelfbewustzijn van het kind en bevordert het inzicht in het gebruik en de smaak van verse ingrediënten.

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301155

TypeKeukenaccessoires
Leeftijdvanaf 2 jaar

Met de 'Hartenlust' cakepops vorm heb je verschillende mogelijkheden: vormgeven aan gebak, pudding en ijs. Door de versterkte rand is de lieve 'Hartenlust' vorm ideaal voor kinderhanden! De bakvorm is geschikt voor oven en vriesvak (-40°C tot +230°C), is voedselveilig en vaatwasmachinebestendig.

Inclusief 18 lolliestokjes
Materiaal: silicone
Afmetingen: 32 x 21.5 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3221.500.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.