moule en silicone pour pop-cakes 'de bon cœur'

lieve 'Hartenlust' cakepops bakvorm*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21801

Family Food Stars - Haba (24)

Wat vindt elke jarige geweldig? Prachtig versierde cakepops natuurlijk! Of het nu met chocoladeglazuur, gekleurde suikerhagel of...

22,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wat vindt elke jarige geweldig? Prachtig versierde cakepops natuurlijk! Of het nu met chocoladeglazuur, gekleurde suikerhagel of poedersuiker is... het gebak is eenvoudig klaar te maken, ziet er geweldig uit en is een succes bij groot en klein. In het bijgevoegde boekje staan 3 recepten, geschikt voor kinderen, die eenvoudig uit te voeren zijn. Samen in de keuken aan de slag gaan, sterkt het zelfbewustzijn van het kind en bevordert het inzicht in het gebruik en de smaak van verse ingrediënten.

Met de 'Hartenlust' cakepops vorm heb je verschillende mogelijkheden: vormgeven aan gebak, pudding en ijs. Door de versterkte rand is de lieve 'Hartenlust' vorm ideaal voor kinderhanden! De bakvorm is geschikt voor oven en vriesvak (-40°C tot +230°C), is voedselveilig en vaatwasmachinebestendig.

Inclusief 18 lolliestokjes
Materiaal: silicone
Afmetingen: 32 x 21.5 cm

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3221.500.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301155

Collectie Family Food Stars - Haba
Inspiratie en thema's