Limited Edition opbergzak & speelmat - Cactus

De perfecte opbergoplossing voor speelgoed met cactusprint

Staat: Nieuw product

Play&Go

KZ40251

OOOOh my God! Wat een supercoole cactus print! Deze speelzak is een limited edition, dus snel zijn is de boodschap!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : cactus

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurGroen

Een legoblokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden.

Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa!

De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. De zak is gemaakt uit stevig, duurzaam katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1.41.40.030.63
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/08/2019
Geweldige uitvinding! Wij gebruiken het voor Lego en werkt veel beter dan het zoeken in een bak. Top aankoop.
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!