Little Friends paardenbox

Little Friends paardenbox

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30198

Little Friends van HABA (77)

Met de Little Friends beleef je super veel plezier! Alle popjes hebben een ander verhaal en avontuur wat je met ze kan beleven..

De Little...

34,95 €

Add to my wishlist

Met de Little Friends beleef je super veel plezier! Alle popjes hebben een ander verhaal en avontuur wat je met ze kan beleven..

De Little Friends zijn op de manage! Na een lange dag rijden en springen kunnen de paarden rustig uitrusten in hun box. Geef ze nog wat eten en laat ze rusten zodat ze morgen weer volop met je kunnen rijden! Breid de paardenbox uit met de andere producten uit onze collectie Little Friends.

Voor kinderen vanaf 3 jaar


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.818.519.80.781
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302167

Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en thema's