Little Friends - Poppenhuis Stadsvilla

Staat: Nieuw product

Haba

HAB900

Little Friends by HABA (15)

In dit ruime poppenhuis hebben Little Friends alles wat ze nodig hebben. Van een grote tafel om te eten en bij elkaar te komen tot een gezellige zithoek om te ontspannen. Wie zou hier niet willen wonen?

Snel en eenvoudig op te bouwen zonder extra montagemateriaal.

69,99 €

55,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305638

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Modern poppenhuis stadsvilla uit de Little Friends-collectie van Haba. Het poppenhuis is gemeubileerd en bestaat uit stevig, kleurrijk bedrukte houten platen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 50 x 40 x 40 cm
Materialen: beuk & triplexplaat
Inhoud: 1 poppenhuis, 1 trap, 1 bedje, 1 speeltafel met kruk, 1 hobbelpaard, 1 eettafel met 2 stoelen, 1 salontafel met 2 fauteuils, 2 bevestigingsplaatjes
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends by HABA
Inspiratie en stories