Little Light lampje - Uil

Lief uilenlampje met handige timerfunctie

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC222

Little Lovely lampjes (32)

Dit unieke LED lampje met dutch design heeft een timerfunctie van 15 minuten en wordt niet heet waardoor het veilig door kindjes gebruikt kan worden. Of mee kan als er een logeerpartij op de agenda staat.

Als een echte nachtuil zal hij over je kleintje waken terwijl die lekker indommelt.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LLDOWH51

CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
KleurWit
DiertjesUil

Lovely light Uil lampje van A Little Lovely Company geeft een zachte gloed in de kinderkamer waardoor hij perfect is voor kinderen die niet graag in het donker slapen. Daarnaast is hij ideaal om te gebruiken voor de nachtelijke voedingen van de allerkleinsten. Net als onze andere nachtlampen werkt deze op batterijen en is daardoor makkelijk mee te nemen op reis.

Het lampje is gemaakt van BPA-, ftalaat en loodvrij PVC en heeft een handige timerfunctie die kan worden ingesteld waardoor het lampje na 15 minuten automatisch uitgaat. De timerfunctie wordt aangegeven met een lampje aan de onderkant. Het lampje heeft 3 standen: aan, uit of timer.

Afmetingen: 11,8 x 11,5 x 8,8 cm
Materiaal: BPA-, ftalaat- en loodvrij PVC
Gebruikasadvies: Werkt op 3x LR44 batterijen en geeft 20 branduren aan licht

Let op! Zorg dat je het batterijklepje altijd goed afsluit met het bijgeleverde

_

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes, schoolspullen en vele andere unieke producten voor kinderen is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren!Kleurrijke collecties met een hoge wow-factorDe Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen , maar ook bijzondere letterbanners , posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely!Sparkle CollectieGlitterfanaten gaan zich helemaal thuis voelen in deze Sparkle Collectie  van A Little Lovely Company. In deze schitterende collectie heb je tassen, rugzakken en andere accessoires volledig bedekt met glitter. Let it shine!Sleepover EssentialsZachtjes naar dromenland gaan, doe je met de Little Lovely Sleepover Collectie . Van schattige toilettasjes tot prachtige nachtlampjes. Alles wat je maar nodig hebt voor een leuke sleepover of voor een zalige nachtje bij jou thuis.Little Lovely LampsEen lampje nodig voor op het nachtkastje of aan de muur? In de  Little Lovely Lights Collectie vind je kinderlampjes in alle vormen en maten. Van leuke tekstlichtjes en projectorlampen tot nachtlampjes in de vorm van een vrolijk diertje of figuurtje. Mix en match de lampjes met andere accessoires in de kinderkamer.
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories