Little light - Slapende wolk

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC177

Little Lovely lampjes (20)

Dit lieve slapende wolklampje geeft een zachte gloed in het donker en bijgevolg een geborgen gevoel aan je kleintje bij het slapengaan. Perfect voor kinderen die niet graag in het donker slapen of om 's nachts zacht licht te hebben tijdens de nachtelijke voedingen van de allerkleinsten.

Doordat er een milieuvriendelijke LED-lamp in zit, wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LLSCWHI70

CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
KleurWit
A Little Lovely Company figuurWolkjes

Little Light Slapende wolk nachtlampje van A little Lovely Company - dit klein wit lampje is gemaakt van BPA-, ftalaat en loodvrij PVC en gaat dankzij de handige timerfunctie na 15 minuutjes automatisch uit. Net als onze andere little lights werkt dit nachtlampje op batterijen en is daardoor makkelijk mee te nemen op reis.

Het lampje heeft 3 standen: aan, uit of timer (15 minuten) - de timerfunctie wordt aangegeven met een lampje aan de onderkant - werkt op drie LR33 batterijen (meegeleverd) en geeft 20 branduren aan licht

Afmetingen: 14,3 x 14,2 x 6 cm

Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
615140.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories