Loopfiets Wishbone Bike 3-in-1 PINK edition + GRATIS fietsbel

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

WB052BEL

Actie: gratis Wishbone fietsbel twv €25 voor je Wishbone Bike bij aankoop van deze loopfiets !

Wishbone Bike is pure pret voor peuters en kleuters ! De Wishbone Bike is het ideale 3-in-1 meegroei loopfietsje. Van zodra jouw kleine spruit flink kan wandelen, is het tijd voor een nieuwe uitdaging: een loopfiets!

Na de eerste 10 jaar van naturel houten bikes, komt Wishbone Design Studio met een upgrade : de PINK edition ! Met een hippe kleurencombo in roze en turquoise ! For cool kids only!

209,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeLoopfietsen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenLoopfiets 3 wielen

Wishbone Bike is tegelijk de kleinste en de grootste loopfiets op de markt dankzij zijn innovatief design!

Met zijn duurzaam design en innovatieve 3-fietsen-in-1 concept is de Wishbone Bike uit Nieuw-Zeeland de ultieme pre-bike.

Je start met de driewieler die je eenvoudig kan ombouwen tot een lage tweewieler en vervolgens draai je in een vingerknip het ‘wishbone’ frame om en heb je een hoge tweewieler.

Geschikt voor kindjes die kunnen lopen van 1 tot 5 jaar. Aanpasbare zadelhoogte 28 tot 46 cm. Gewicht als fiets: 3,8kg. Met opblaasbare banden van 12inch. Elke Wishbone Bike heeft 60% post-consumer gerecycleerde plastic wielen, is gemaakt van duurzaam hout uit beheerde bossen en is afgewerkt met eco-vriendelijke producten. De doos en alle drukwerk binnenin is gerecycleerd en bedrukt met niet-giftige inkt. Voldoet aan de veiligheidsnormen van de US, EU, Australië en Nieuw-Zeeland. CE.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.
Accessoires