Lottospel - 4 seizoenen

Educatief geschelschapspel voor kinderen vanaf 2 jaar

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ07712

Educatieve spelletjes van Djeco (56)

Bingo! Deze versie van het klassieke bingo spel zit in een seizoenen jasje. Wat is jouw favoriet seizoen: de winter, zomer, herfst of lente?

Kies jij er eentje en probeer je als eerste al de kaartjes die bij jouw seizoen horen te verzamelen.

7,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08123

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Bingospel voor kinderen 4 seizoenen van Djeco, prachtig vormgegeven en reuzeleuk om samen te spelen. Een combinatiespel van beelden en taal. Je begint door alle kaarten om te draaien en elke speler kiest een plankje. De eerste speler draait een kaart om. Als de afbeelding van de gekozen kaart overeenkomt met één van de kaarten, legt hij deze daarop. Als de afbeelding niet overeenkomt, moet de speler de kaart omgekeerd weer terugleggen. De volgende speler trekt op zijn beurt een kaart... De winnaar is degene die als eerste alle afbeeldingen van zijn plank gevonden heeft.

Geschikt vanaf 2 jaar.

Aantal spelers: 2-4

Inhoud speldoos: 16 kaartjes en 4 bingo bordjes

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.212.212.20.278
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories