Magisch leuk Magneti'book - Prinsessen

Staat: Nieuw product

Janod

JS396

Het prinsessenleven heeft écht geen geheimen meer voor je na het spelen van dit fijn magnetisch spel. Je krijgt 7 kaarten en maakt de royale prenten na met de 55 bijgeleverde magneetjes. Als dat niet leuk is.

Bovendien zit het in een handig koffertje dat je makkelijk overal mee naartoe neemt.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02725

SamenstellingenKarton
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Magnetisch, educatief spel van Janod uit stevig karton in princessenthema. Eens het 'boek' wordt geopend kan je aan de slag gaan om de taferelen op de kaartjes na te maken met de bijgeleverde magneten.
 

Leeftijd: 3 - 8 jaar
Aantal stukjes: 55 magneten - 7 kaartjes
Materiaal: karton
Afmetingen doos: 19 x 4 x 26 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.72
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.