Magische glazen pareltjes workshop - Fairies

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ871

In deze knutselset zit alles om de mooiste schilderijtjes te maken van magische fee'tjes en weet je wat er echt uniek is aan deze workshop van Djeco? Je 'schildert' met pareltjes. 16 verschillende kleurtjes om de prenten af te maken.

Het resultaat is even mooi als magisch!

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09409

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met pailletten
Leeftijdvanaf 6 jaar

Glazen pareltjes workshop Fairies van Djeco bevat 4 prenten en alle plakbenodigdheden om de glazen pareltjes op de schilderijen af te werken.

Inhoud knutselset: 4 schilderijtjes, 16 buisjes met kleine parels, lijm, penseel en andere plakbenodigdheden, stap voor stap handleiding met prentjes.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen: 15 x 20 cm

Check hoe het in zijn werk gaat:

_

Mooie en stevige knutseldozen, vol materiaal van top kwaliteit, prachtige tekeningen gemaakt door getalenteerde illustrators, full-colour boekjes met heldere stap-voor-stap instructies ... de Djeco Workshop Collectie helpt kids om zelf prachtige kunstwerken te maken. Het zal ze vleugels geven in hun artistieke ontplooiing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!