Magische glazen pareltjes workshop - Fairies

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ871

Atelier Au Bonheur Des Filles (15)

In deze knutselset zit alles om de mooiste schilderijtjes te maken van magische fee'tjes en weet je wat er echt uniek is aan deze workshop van Djeco? Je 'schildert' met pareltjes. 16 verschillende kleurtjes om de prenten af te maken.

Het resultaat is even mooi als magisch!

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09409

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met pailletten
Leeftijdvanaf 6 jaar

Glazen pareltjes workshop Fairies van Djeco bevat 4 prenten en alle plakbenodigdheden om de glazen pareltjes op de schilderijen af te werken.

Inhoud knutselset: 4 schilderijtjes, 16 buisjes met kleine parels, lijm, penseel en andere plakbenodigdheden, stap voor stap handleiding met prentjes.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen: 15 x 20 cm

Check hoe het in zijn werk gaat:

_

Mooie en stevige knutseldozen, vol materiaal van top kwaliteit, prachtige tekeningen gemaakt door getalenteerde illustrators, full-colour boekjes met heldere stap-voor-stap instructies ... de Djeco Workshop Collectie helpt kids om zelf prachtige kunstwerken te maken. Het zal ze vleugels geven in hun artistieke ontplooiing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Atelier Au Bonheur Des Filles
Inspiratie en stories