Magische knutsel set - Dromenvanger

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA457

Wist jij dat het zelf maken en ophangen van een dromenvanger boven je bed nare dromen weert en enkel de goede dromen doorlaat?

Deze knutselset is dus niet alleen leuk en mooi maar kan ook helpen als je kindje vaak nachtmerries heeft.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105297

TypeKnutselsets
KleurKaki

Design Kit knutselset Dream Catcher uit de collectie van Souza for Kids. In deze creatieve set zit alles om je eigen dromenvanger in elkaar te knutselen, er zit ook een handleiding bij zodat je stap voor stap aan de slag kan gaan.

Afmetingen verpakking: 20 x 16 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar - wegens kleine onderdelen en verstikkingsgevaar niet geschikt voor kleine kinderen onder de 3 jaar.

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en knappe accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.