Magische sneeuwbol lampje - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC028

Een sneeuwbol met een vliegende eenhoorn ... kan het nog meer tot de verbeelding spreken dan dit?

Deze limited edition Eenhoorn nachtlampje/sneeuwbol van A Little Lovely Company is oh so magical, de eenhoorn kan verlicht worden door verschillende kleuren. Wordt dit de volgende eye-catcher in de slaapkamer van jouw kleine meid?

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SGUNPI01

CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns
Type verlichtingnachtlampje

In deze prachtige Eenhoorn sneeuwbol zweeft een magische eenhoorn samen met een regenboogje, wolkje en sterretje. En dat is nog niet alles! Met het aan/uit knopje op de onderkant activeer je een lampje dat van kleur verandert en laat je alle gekleurde glittertjes bewegen. Zo wordt het magisch effect alleen maar groter.

Afmetingen: 11 x 14,5 x 11 cm

Materiaal: handgeschilderde, stevige acryl

Werkt op batterijen (niet meegeleverd) en gaat na 15 minuten automatisch uit. Let op: door de timerfunctie blijft het knopje op de onderkant op 'aan' staan. Om de snowglobe opnieuw te activeren schuif je het knopje 'uit' en daarna weer 'aan'.

 

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414170.89
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !