Magische stickerverhalen - Toverbos

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ527

Atelier collection by DJECO (40)

Ga mee naar waar de vogels praten, de elfjes vliegen en de huisjes eetbaar zijn! Ga mee naar het Toverbos!

Creëer je eigen verhaal in dit stickerboek met herbruikbare stickers. Het boek bestaat uit 2 dubbele pagina's met 2 verschillende achtergronden waar naar hartelust herbruikbare stickers kunnen worden geplakt om eindeloos verschillende verhalen tot leven te brengen.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08956

CollectieSmall gifts
TypeStickerboeken
Leeftijdvanaf 3 jaar

Het Toverbos pakket bevat 50 stickers, 2 bladen om stickers op te bewaren, een bewaarzakje en 2 verschillende settings waarin het verhaal afspeelt. De stickers kunnen hergebruikt worden. 

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen verpakking: 22 x 23 cm
Design: Lucy Brunelliére

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories