lampe à histoires cinématobus - Les Popipop

Magische verhaaljeslamp bus - Les Popipop

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ25888

Moulin Roty - Les Popipop collectie (13)

Uit de Les Popipop collectie van Moulin Roty.
De olijke Popipop dierenbende is vanaf nu te bewonderen op het witte doek! Het...

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 661360

CollectieLes Popipop
TypeRetro speelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Uit de Les Popipop collectie van Moulin Roty.
De olijke Popipop dierenbende is vanaf nu te bewonderen op het witte doek! Het werkt heel eenvoudig: steek een diaplaatje voor de lamp, focus de lens en projecteer de afbeelding op een muur, het plafond,... Draai aan het plaatje om de volgende scene te zien. Draaien, draaien, draaien en de film is gedaan!
De verhaaltjeslamp komt met drie diaplaatjes met telkens een ander verhaal: Off to school, Getting together en Oh no, that's too many!. Het geheel zit leuk verpakt in een 'cinématobus'. Inclusief batterijen. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9500.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories