Magische vierkantjes - creëren met herbruikbare puffy stickers

Kleurrijk stickerspel met herbruikbare puffy stickers

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ382

Atelier Les Petits van DJECO (39)

Is het magie? Nee hoor, het zijn gewoon de superleuke puffy stickers van Djeco.

Je maakt er de mooiste figuren mee, ze zijn herbruikbaar en wanneer je ze op elkaar plakt, mengen de kleuren zich. Dit is niet alleen een leuke maar ook leerzame activiteit om de fijne motoriek te oefenen en vormen & kleuren te leren kennen en benoemen.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08975

TypeStickerboeken
Technieken & ambachtenKnutselen met vormen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Magische vierkantjes van DJECO is een heerlijk creatief stickerspel waarmee je mooi figuren maakt aan de hand van herbruikbare puffy stickers in allerlei kleuren en vormen. De opdrachten kunnen eindeloos herhaald worden want de stickers zijn herbruikbaar.

Inhoud: 4 opdrachtkaarten en 30 herbruikbare stickers. Er zijn 3 opdrachtkaarten waarbij de gekleurde rand van de afgebeelde vormen aangeeft welke kleur sticker er moet geplakt worden. De 4de opdrachtkaart is blanco en kan je naar eigen willekeur beplakken en mooi maken.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen verpakking: 29,5 x 23 x 4 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23429.50.45
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier Les Petits van DJECO
Inspiratie en stories