Magistrale muziekset Music Live - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS074

Muziek spelen met Confetti by Janod! (12)

Maar liefst 5 instrumenten maken deze muziekset ideaal om meteen een knallend optreden te geven voor de familie. 

Rood, geel, groen, oranje! Confetti! Een complete lijn muziekinstrumenten met Pop N ’Rock-ontwerpen! Confetti prikkelt alle zintuigen en laat de jongste muzikanten kennismaken met de geneugten van muzikale improvisatie.

49,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07626

SamenstellingenHout
TypeMuzieksets
KleurRood
Leeftijdvanaf 3 jaar

Prachtige muziekset Music Live Confetti van Janod is ideaal om cadeau te doen aan een kleine muziekfan en meteen een familie concert te geven. In deze set zitten 5 kwalitatieve muziekinstrumenten voor kinderen: 1 tamboerijn met bekkens 1 rode houten gitaar met echte snaren - 1 mondharmonica - 1 trompet - 1 klepper.

Onze tip: Heb je echt een kleine muzikant in huis? Check dan zeker de rest van de Confetti collectie vol prachtige instrumenten.

Materiaal: hout en metaal
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen tamboerijn: 15 x 15 x 4,5 cm - gitaar: 53,5 x 6 x 17,5 cm - mondharmonica: 13 x 2 x 2,5 cm - trompet: 18 x 5 x 5 cm - klepper: 20 x 3 x 4,5 cm

_

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories