Magneetspel Inzebox - Animo

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30548

Dit heerlijk magneetspel van Djeco heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Kleintjes weten er meteen raad mee.

Afhankelijk van het thema, kan je karakters en scènes op beide kanten van de metalen doos maken. De magneten zijn ook leuk om op eender andere magnetisch oppervlak - zoals je frigo - te hangen en eindeloos mee te spelen.

19,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ03085

CollectieEducational games
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Uren plezier met deze magnetische doos van Djeco! De doos heeft de vorm van een lichaam en trekt alle magneetjes aan. Plak de houten oogjes, pootjes, tandjes en neuzen op de doos om katten, honden, kippen en konijnen te maken. Omdat de doos twee kleuren heeft, rood en turkoois, kan je verschillende figuurtjes blijven maken. Maak jij ze allemaal? Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Deze leuke magnetische doos belooft uren plezier. Speel het spel thuis, neem het mee op vakantie of in de auto. Na het spelen stop je de magneten in de doos. Opgeruimd staat netjes!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2218.83.20.383
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!