Magneetspel Inzebox - Belissimo

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30623

Uren plezier met deze magnetische doos van Djeco! Op de silhouetdoos schitteren aan beide kanten twee mooie meiden. Plak de houten magneetjes op...

19,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ03084

CollectieEducational games
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Uren plezier met deze magnetische doos van Djeco! Op de silhouetdoos schitteren aan beide kanten twee mooie meiden. Plak de houten magneetjes op de metalen doos en bedenk de prachtigste outfits voor prinsesjes en feetjes. De doos bevat 24 magneten in verschillende uitvoeringen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Deze leuke magnetische doos belooft uren plezier. Speel het spel thuis, neem het mee op vakantie of in de auto. Na het spelen stop je de magneten in de doos. Opgeruimd staat netjes!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.221.560.487
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!