Magneti'book voertuigen

Staat: Nieuw product

Janod

JS418

De stoere vrachtwagen, helicopter, kraan of pletwals ... het zit allemaam in dit populair spelletje van Janod. Magneti is een soort boek dat je kan openzetten en met de kaarten  kan je de verschillende voertuigen samenstellen.

Erg leuk om samen of op je eentje te spelen. En verkrijgbaar in verschillende te gekke uitvoeringen. Heb jij een favoriet?

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02715

SamenstellingenKarton
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

Educatief magnetisch spel van Janod uit stevig karton met voertuigen thema. Eens het 'boek' wordt geopend kan je aan de slag gaan om de stoere voertuigen op de bijgevoegde kaarten na te maken met de magneetjes. Ideaal spel om kinderen hun concentratie en creativiteit te oefenen.

Leeftijd: 3 - 8 jaar
Aantal stukjes: 50 magneten + 18 kaarten
Materiaal: karton
Afmetingen doos: 19 x 4 x 26 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/10/2021
Handig, educatief en leuk
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/07/2020
ZEER TEVREDEN
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.