Magnetisch spel Ik kleed mij aan - Les popipop

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO112

Moulin Roty - Les Popipop collectie (12)

Een ludiek en tegelijk leerzaam spel vol magneten. Met ik kleed mij aan kan jouw kapoen zelf verschillende outfits te maken en poppetjes aan kleden naargelang het weer.

Leuk om kinderen te helpen observeren, connecties en combinaties te maken, net zoals in het echte leven.

17,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 661365

CollectieLes Popipop
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar

Magnetisch spel Ik kleed mij aan uit de Les Popipop-serie van het Franse speelgoedmerk Moulin Roty, op de magnetische borden kan jouw kindje zich uitleven met aan en uitkleden van de personages.

Inhoud spel: 30 magneten voor aan te kleden en extra meteo magneten

Afmetingen: 18,5 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Kleuren en cijfers, spellletjes om te leren en jezelf tegelijk ook te amuseren ... dat zijn Les Popipop van Moulin Roty! Een leuke collectie eductief speelgoed voor kleine slimmerikken en curieuze kapoenen van 2 tot 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories