Magnetisch spel Ik kleed mij aan - Les popipop

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO112

Moulin Roty - Les Popipop collectie (8)

Een ludiek en tegelijk leerzaam spel vol magneten. Met ik kleed mij aan kan jouw kapoen zelf verschillende outfits te maken en poppetjes aan kleden naargelang het weer.

Leuk om kinderen te helpen observeren, connecties en combinaties te maken, net zoals in het echte leven.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 661365

CollectieLes Popipop
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Magnetisch spel Ik kleed mij aan uit de Les Popipop-serie van het Franse speelgoedmerk Moulin Roty, op de magnetische borden kan jouw kindje zich uitleven met aan en uitkleden van de personages.

Inhoud spel: 30 magneten voor aan te kleden en extra meteo magneten

Afmetingen: 18,5 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Kleuren en cijfers, spellletjes om te leren en jezelf tegelijk ook te amuseren ... dat zijn Les Popipop van Moulin Roty! Een leuke collectie eductief speelgoed voor kleine slimmerikken en curieuze kapoenen van 2 tot 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories