Mama Tas Vik - Shadow green

Zeer ruime tas in een velours groene stof

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK298

Ga op stap in stijl ... met deze grote mom bag van Koeka. De muntgroene tas met grote handvaten kan je om je schouder, aan je kinderwagen of gewoon zo dragen.

Leuk als hippe luiertas maar ook ideaal om alle spullen van je mini mee te nemen of je eigen goodies als je al uit de babyfase bent.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1050-2605 745-ONE

CollectieVik
TypeTassen
KleurMuntgroen

Zalige mama tas Vik Shadow Green van Koeka is helemaal 'on trend'! Een handige tas die je perfect aan je kinderwagen of buggy hangt als je met je kleintje op stap gaat. Maar met deze mom bag mag je ook zonder buggy gezien worden!

Deze toffe en erg ruime tas is gevoerd met een jersey katoen in een bijpassende tint en er zit ook nog een klein pochet zakje voor kleine spulletjes aan de binnenkant.

Vik is een afgelegen kustplaats in IJsland en de rustige sfeer en schilderachtige bergen staan borg voor het design van deze stof. De lijnen en het reliëf van de stoere corduroy doet denken aan het bergachtige landschap van Vik. Maar hoe ruig de bergen in IJsland ook zijn, de stof is tegelijk super zacht en knuffelbaar. Breng met Vik de trendy retro vibe in je kinderkamer. In deze collectie van Koeka vind je vanalles terug in al onze thema's van verzorging, slapen, voor onderweg of in de box.

Afmetingen: 42 x 58  x 6 cm

_

Koeka is een gevestigde waarde in babyland die recent met nieuwe collecties kwam en zichzelf als het ware heruitvond als baby lifestyle merk. Zachte tinten, heerlijke stoffen... Alles is perfect onderling te combineren en helemaal mee met de laatste trends qua kleuren en materialen. Het zijn heerlijke babybasics die zorgen voor comfort én stijl. Koeka ontwerpt haar producten met liefde en zorg, zodat het niet alleen jouw maar ook jouw baby's en kindje's favorieten worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.