Maracas instrument - Animambo

Houten kinderinstrument met levendige motieven en kleuren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ101

Deze maracas of sambabal is een vrolijk handpercussie instrument uit de Animambo-serie van Djeco. Met vrolijke kleurtjes en de afbeelding van een swingende lama en een vilten bloemetje aan het handvat. Te koop per stuk, maar ook heel leuk om een setje te kopen: ééntje voor elk hand ;-)

5,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06008

CollectieAnimambo
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 1 jaar

In deze maracas zitten kleine korreltjes die een heerlijk geruis of tikgeluidjes produceren zodra je de sambabal ritmisch gaat schudden.

De Animambo muziekinstrumenten luiden een fantastische dierenstoet in vol levendige kleuren en een enorme BOEM, BANG, KNAL! De krokodil loopt voorop met de xylofoon, gevolgd door een drummende giraf en tijger. Het exotische geluid van castagnetten, maraca's en cimbalen wordt al snel gevold door de jolige olifant, lama en zebra. De muis blaast melodieus op de blokfluit, terwijl de uil de metallofoon virtuoos bespeeld. De hond tokkelt zo hard mogelijk op de snaren van de gitaar en de haan sluit de energieke parade af met zijn mondharmonica. Een prachtige, levendige Djeco collectie van kleurrijke muziekinstrumenten.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Afmetingen: 6 x 20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111130.072
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!