Mariam cakevormen - 2 pack - Mint mix

Set van 2 duurzame bakvormen uit silicone

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3357

Niet alleen leuk maar ook lekker! Bak je favoriete cake uit deze handige cakevormpjes in siliconen. De Liewood bakvormpjes komen in een handige 2-pack en toveren beren, panda's, katten en konijnen op je (feesttafel).

Super leuk om elke keer weer te gebruiken of om een originele traktatie voor de klas te maken: de siliconen cakevormen van het hippe Liewood.

17,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13001 8001

CollectieMariam
TypeCake- en bakvormen
PrintsMint Mix
KleurGroen

Set van 2 Mariam siliconen cakevormen Mint Mix uit de collectie van Liewood.  Hiermee bak je de lekkerste cake'jes in de vorm van beer, panda, kat en konijn, ze zien er leuk uit en zullen vast eens zo lekker proeven.

Fun fact: deze bakvormen mogen gewoon in de afwasmachine als het bakken klaar is.

Materiaal: 100% siliconen - getest volgens de laatste EU-regelgeving
Afmetingen: 16,5 cm x 18,5 x 4,2 cm
Gebruiksadvies: mag in de oven tot 230°C •  vaatwasserveilig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!