Matras Stone Grey voor Sebra bed

Staat: Nieuw product

Sebra

KZ29795

Sebra bed (7)

Stevige matras die door de ronde hoeken perfect past bij het Sebra bed. De matras is gemaakt van Oeko-Tex met een laag linnen aan beide kanten zodat vocht goed opgenomen wordt.

169,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

De hoes om de matras is gemaakt van 100% katoen en kan van de matras gehaald worden om op 60 graden te wassen.
De matras bestaat uit twee delen: een matras voor het babybedje en een verlengstuk die gebruikt kan worden in het juniorbed.

Afmetingen matras: 112,5 x 70 cm
Afmetingen verlengstuk: 70 x 42,5 cm
Materiaal: hoes van 100% katoen, matras bestaat uit: polyfoam, woll en Oeko-Tex

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.5
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Sebra bed
Inspiratie en stories