Maxwell nachtlamp - Mr bear faune green

Dimbaar groen lamp, snoerloos en makkelijk oplaadbaar

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6591

Slaap zacht met Liewood (162)

Creëer een gezellige sfeer voor het slapengaan en zorg ervoor dat je kleine hartendief zich veiliger voelt door het dimbare Maxwell nachtlampje aan te zetten. Een snoerloze, ronde lamp, zacht en breekt niet als het valt.

79,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15081 9568

CollectieMaxwell
TypeNachtlampjes
PrintsFaune green
KleurGroen

Dimbaar Maxwell nachtlamp Mr bear faune green van LIEWOOD is een perfecte start van een zalige nacht. De snoerloze lamp kan je makkelijk mee in bed nemen, verplaatsen in de kamer, opnemen voor een nachtvoeding of mee naar toilet als je even moet. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Materiaal kap: 100% siliconen • bodem: ABS oplaadbare LED basis - CE-gemarkeerd
Afmetingen: 15 cm diameter - 14,6 cm hoog

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories