assiette animal en mélamine

melamine dieren bord met vakverdeling

Staat: Nieuw product

Rice

De melamine borden van Rice zijn FUN, FUNKY & FUNCTIONEEL! Terwijl de beer en de walvis uit drie vakken bestaan, is de vlinder in vier verdeeld....

12,90 €

Add to my wishlist

De melamine borden van Rice zijn FUN, FUNKY & FUNCTIONEEL! Terwijl de beer en de walvis uit drie vakken bestaan, is de vlinder in vier verdeeld. Met dit vrolijk bord was etenstijd nog nooit zo leuk! Beer, walvis of vlinder: welk diertje is jouw favoriet? Maak snel je keuze! Gemaakt uit melamine en vaatwasmachinebestendig.

Afmetingen:
Beer: 21x2x25,5 cm.
Walvis: 20,5x2x30 cm.
Vlinder: 23x2x29,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :KIPL34