melamine set 'Dots Yummy Dinner'

melamine set 'Dots Yummy Dinner'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Meet and Eat by Done by Deer (25)

De dierenvrienden van Done by Deer helpen je kindje graag tijdend etenstijd. En dat gaat super goed met de Happy Dots Yummy Dinner set! Olifant...

32,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De dierenvrienden van Done by Deer helpen je kindje graag tijdend etenstijd. En dat gaat super goed met de Happy Dots Yummy Dinner set! Olifant Elphee wordt omringd door leuke dots en komt piepen wanneer het bord, de bowl en de beker leeg zijn. Bovendien blijft de outfit van je kind vlekkeloos dankzij de bijhorende slab!
Het bord, de bowl en de beker zijn gemaakt uit 100% melamine. Met anti-slip. Vaatwasserbestendig, niet geschikt voor de microgolfoven. Afmetingen slab: 38x29 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.79
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-10503

Collectie Meet and Eat by Done by Deer
Inspiratie en stories