Metallic schilderijen - Jurassic

Knutselset om dinoprenten af te werken met metallic folie

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1105

Djeco DESIGN BY Collectie (161)

Een magische knutselactiviteit die nog makkelijk is ook! Laat de dino's uit deze creatieve set schitteren met de metallic folie.

In deze stevige knutseldoos zit alles voor een fijne knutselactiviteit.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09518

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met metaalfolie
Leeftijdvanaf 6 jaar
ThemaDieren

Metallic schilderijen Jurassic van DJECO bevat 4 kaarten met dino's en metaalachtige reflecties. Alles zit in een stevige opbergdoos met elastische sluiting om het materiaal na afloop van de activiteit in op te bergen.

Inhoud schilderset: 4 geïllustreerde en voorgelijmde kaarten (15 x 21 cm), 15 metalen plaatjes in goud, blauw, parma, groen, brons, violet en granaat, 1 plastic hulpmiddel om de gelijmde vlakken te onthullen, 1 boekje met stap-voor-stap instructies in kleur.

Aanbevolen leeftijd: 6-10 jaar

Afmetingen: 16,5 x 23 x 4 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories