Mijn eerste elektronische piano

Staat: Nieuw product

Janod

JS470

Muziek spelen met Confetti by Janod! (12)

Ping, pong, dong, dong, dong ... kleine muzikant in huis? Hij kan zich naar hartenlust uitleven op deze kleurrijke eerste elektronische piano van Janod.

Deze kinderpiano laat je kind al van jongs af aan kennis maken met muziek.

79,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07618

SamenstellingenHout
TypeToetsinstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kleurrijke mini-replica piano met 18 toetsen van Janod, een feest voor elk kind. De piano is perfect stabiel, wordt geassembleerd geleverd en is echt op maat gemaakt van jonge spelers. Inclusief de 4 voorgeprogrammeerde deuntjes: Alouette, Au clair de la lune, Frère Jacques en Twinkle twinkle kleine ster. De mini piano werkt op batterijen (niet meegeleverd) en schakelt zichzelf automatisch uit na 2 minuten stilte. De confetti zorgt voorvrolijkheid en maakt de kinderen warm voor creativiteit tijdens het 'piano-spelen'.

Materiaal: hout
Afmetingen: 33 x 25 x 29 cm
Werkt op 4 batterijen 1,5 V - niet inbegrepen

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003.83
  • Door Els D.
  •  de 04/12/2020
Naar verwachting
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories