Mini opbergtas Play & Go - Miffy

Compacte, kleine speelgoedzak met iconische Nijntjesprint

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO055

Hou je favoriete kleine speelgoed samen in deze praktische mini-opbergzak van Play&Go met iconische Miffy print.

Dankzij de zachte trekkoordjes kan de tas door je kleintjes worden gedragen en strak worden getrokken. Moedig je kleintje aan om aan het eind van de dag op te ruimen, zodat er meer ruimte overblijft voor de volgende activiteit.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301367

CollectieMini
TypeOpbergzakken
KleurBlauw

Mini opbergzak Play & Go Miffy is een compacte, draagbare speelzak, met genoeg ruimte voor lego, stenen, auto's, kleurpotloden, popjes en speelfiguurtjes, ... laat je fantasie de vrije loop met deze veelzijdige zachte speelgoedzak met iconische Nijntjes print. Net zoals de grotere Play & Go zakken, maar dan een stukje kleiner.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester - dubbelzijdig geprint
Afmetingen: Ø 40 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!