Mini opbergzak Play & Go - Bliksem

Compacte, kleine speelgoedzak met bliksems

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO001

De grote versie ken je waarschijnlijk al, maar wat dacht je van een mini versie van de Play & Go opbergzak? Super leuk om kleine verzamelingen speelgoed in te bewaren of bijvoorbeeld een 'beperkter' aantal auto's mee naar oma en opa te nemen.

Deze zak met bliksem print zal zeker van pas komen bij zoon- of dochterlief!

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : mini thunderbolt

CollectieMini
TypeOpbergzakken
KleurZwart

Deze Thunderbolt mini opbergzak is een geweldige draagbare speelzak om je favoriete speelgoed, snacks, stiften, strandbenodigdheden en nog veel meer in te stoppen.

Een legoblokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de mini Play&Go opbergzak! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa!

De mini Play&Go opbergzak heeft een diameter van 40 cm.

Materiaal: hoogwaardige polycotton met een diameter van 40cm.

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.040.130.21
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!