Mini opbergzak Play&Go - Cherry Gold

Compacte, kleine speelgoedzak met gouden kersjes

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO002

Opgeruimd staat netjes en soms hoeft het geen gigantische landing rommel te zijn. Ook kleine collecties speelgoed of hebbedingetjes verdienen een leuke hippe zak en daar komt deze mini opbergzak van Play & Go perfect van pas!

En je hoeft je zelfs niet te bepreken tot speelgoed alleen, want ook je toiletgerief of zwemgerief past perfect in deze leuke opbergtas. Handig, dat is zeker!

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : mini cherry

CollectieMini
TypeOpbergzakken
KleurGoud

De Play&Go Mini Cherry Gold is een geweldige draagbare speelzak om uw favoriete speelgoed, snacks, stiften, strandaccessoires en nog veel meer in op te slaan!

Materiaal: hoogwaardige polykatoen

Afmetingen: Ø 40 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.040.130.21
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!