magnifique sac à langer Bowler métallisé - Gold Label

Moderne Gold label bowler luiertas *

Staat: Nieuw product

Lässig

De verzorgingstas van Lässig biedt alles wat een mama en haar pasgeborene nodig heeft! De Gold Label bowler luiertas heeft 2 grote...

134,95 €

53,98 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LBOB174139

Collectie4 family
TypeLuiertassen
KleurMeerkleurig
Korting- 60 %
De verzorgingstas van Lässig biedt alles wat een mama en haar pasgeborene nodig heeft! De Gold Label bowler luiertas heeft 2 grote binnenvakken. Zo zorgt de handige vakverdeling voor een maximum comfort.
Met een uitneembare tas die vele vakverdelingen biedt voor verzorgingsproducten, een schouderriem en buggyclips. De functionele verschoningstas geeft voldoende ruimte om alle spullen van je kindje en jezelf mee te nemen. Je was nog nooit zo uitgerust!

Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4030181.49
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.