Mooie accordeon - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS072

Muziek spelen met Confetti by Janod! (12)

Dit is vast en zeker een nummer 1 hit bij jouw mini maestro! De Confetti accordeon is helemaal op kindermaat gemaakt en ideaal voor heerlijke huiskamer concerten voor de hele familie ... of je knuffelcollectie ;-)

42,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07620

TypeToetsinstrumenten
KleurRood
Leeftijdvanaf 3 jaar

Mooie rode accordeon uit de Confetti collectie van Janod met knappe instrumenten. Dit instrument heeft een natuurlijke aantrekkingskracht en is zalig om te bespelen. Dit uniek muziekinstrument is voorzien van 7 melodietoetsen, 2 toetsen om de sleutel te veranderen en een 3e toets om lucht te blazen zodat het kind de accordeon gemakkelijker kan openen en sluiten.

Onze tip: Heb je echt een kleine muzikant in huis? Check dan zeker de rest van de Confetti collectie vol prachtige instrumenten.

Afmetingen: 17 x 10 x 18,5 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories