Mooie tetradoek met Grey Wave print - 70 x 70 cm

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM083

Een ideaal geschenk vor een kersverse mama en baby. Je kan ermee knuffelen, voor in de buggy of op de verzorgingstafel ... de Cam Cam tetradoeken komen altijd wel van pas en zien er bovendien ook super mooi uit.

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 504.P24

Formaten70 x 70 cm
CollectieGrey Wave
TypeTetradoeken
KleurGrijs

De tetradoeken uit organisch katoen van Cam Cam Copenhagen zijn echte bestsellers en de favoriet van vele. Zowel mama's, als baby's. De doeken zijn heerlijk zacht en verkrijgbaar in een ruim gamma van zachte en meer uitgesproken printjes. Het zijn puur natuur producten, die volledig zonder gebruik van chemische middelen geproduceerd worden. Prima van kwaliteit en zachter na elke wasbeurt.

Afmetingen: 70 x 70 cm
Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS label
Wasadvies: wassen op 60°C, mag in de droogtrommel op zacht programma.

Cam Cam Copenhagen maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212240.11
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.