Murphy juwelendoos - Mr bear peppermint

Onbreekbaar opbergdoosjes uit muntgroen siliconen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3410

Deze muntgroene beer is gemaakt om op al je mini schatten te passen. De schattige Murphy Treasure Box is een prima plekje om kleine snuisterijen, juweeltjes, schatten, ... of wat je kind ook maar wil verzamelen op te bergen. Ook praktisch voor het bijhouden van puntenslijpers en gummen of voor haaraccessoires. Open en sluit door het simpelweg samen te drukken.

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14210 7394

CollectieMurphy
TypeJuwelendoosjes
PrintsMr bear peppermint
KleurMuntgroen

Murphy juwelendoos Mr Bear Peppermint is een origineel geschenk en fijne decoratie voor de kinderkamer. Deze mini schatkist heeft 4 onderverdelingen voor kleine juweeltjes of schatten in te bewaren.

Materiaal: 100% siliconen met CE label
Afmetingen: 14 x 13,5 x 14,5 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
  • Door Anneke C.
  •  de 15/06/2021
Om gelijk verliefd op te worden. Zo schattig! Kan niet stuk en ideaal om kleine hebbedingetjes in te verstoppen
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!