Muzikaal Maracas ei - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS071

Muziek spelen met Confetti by Janod! (12)

Schud het maracas ei heen en weer en de verbazing groeit als de noten en klanken de kamer vullen.

Dit percussie kinderinstrument heeft een lange geschiedenis en werd in een modern jasje gestoken met kleurrijke confetti, een fijn design van Janod.

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07611

SamenstellingenHout
TypeSlaginstrumenten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Maracas ei Confetti van Janod is een muzikaal speeltje om ritmisch te bewegen en je eigen melodie - zacht of scherp - de wereld in te sturen. Gewoon schudden en genieten van de muziek!

Onze tip: Heb je echt een kleine muzikant in huis? Check dan zeker de rest van de Confetti collectie vol prachtige instrumenten.

Afmetingen: 5 x 5 x 7 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hout

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories