Muzikale ontdekkingsstenen - Spelen met geluiden

Staat: Nieuw product

Haba

HAB240

Tummy time musthaves (64)

Wat horen we daar? Spits je oortjes want deze blokjes maken allerlei verschillende geluidjes. Piepen, rammelen, bellen, ratelen of ... in elke blok zit een ander akoestisch effect dat vast en zeker de aandacht zal trekken van kleine ontdekkers.

27,99 €

22,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7628

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 1 jaar

Kleine klankenonderzoekers komen tijdens het spelen met deze kleurrijke HABA ontdekkingsstenen helemaal aan hun trekken en hebben lang plezier, want ze maken alle geluiden zelf. Dat bevordert het waarnemingsvermogen en het gevoel voor muziek van jonge kinderen. Fijn cadeau'tje voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag.

Inhoud set: 6 ontdekkingsstenen met verschillende akoestische effecten
Materiaal: beukenhout
Leeftijd: vanaf 12 maanden

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.25.513.60.346
  • Door Maarten V.
  •  de 02/06/2023
Prima speelgoed voor onze kleinzoon!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories