Muzikale regenstok - Dans la jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO304

Dans la jungle - Moulin Roty (44)

Laat jouw kleine artiest kennis maken met muziek dankzij deze kleurrijke regenmaker. Dit uniek instrument in jungle design is gevuld met kleine korreltjes en imiteert het geluid van een regenbui.

Om het geluid te horen, draai je de mooie stok van Moulin Roty gewoon om waardoor de korrels langs de stok druppelen.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668408

CollectieDans la jungle
TypeRammelaars
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 10 maanden

Kleurrijke regenstok uit de Dans la Jungle collectie van Moulin Roty. Dit kleurrijk muziek speelgoed met kleine gekleurde kralen, verpakt in een doosje met 10 stuks, laat kleintjes voorzichtig kennismaken met het maken van muziek. Ze zijn versierd met jungle-bladeren en dieren.

Afmetingen: 4,5 x 4,5 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 10 maanden

Materiaal: hout en kunststof

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen. Stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/11/2021
het is een kadootje, zal later pas weten of het kindvriendelijk is
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories