Muzikale sambabal - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS156

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

Laat je mini lekker schudden met deze samba-ballen, schattig muziekspeelgoed van Janod vol kleurrijke confetti dots.

Je kleintje kan het muziekspeeltje makkelijk vastnemen en ermee rammelen. Leuk houten instrument om mee te spelen.

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07629

SamenstellingenHout
TypeSlaginstrumenten
KleurWit
Leeftijdvanaf 1 jaar

Sambabal Confetti van Janod uit de instrumenten collectie van Janod is een leuk slaginstrumenten voor huiskamerconcerten. Makkelijk vast te nemen door kleine handjes en fijn om je mini wat ritme bij te brengen vanaf de eerste levensjaren.

Onze tip: Heb je echt een kleine muzikant in huis? Check dan zeker de rest van de Confetti collectie vol prachtige instrumenten.

Afmetingen: 6 x 6 x 13 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories