Nachtlamp Floor Led - Walvis Christian - Big

Groot herlaadbaar kinderlampje in de vorm van een walvis

Staat: Nieuw product

Filibabba

BBF126

Christian de walvis is een LED nachtlampje in, het zachte warme licht geeft gezelligheid aan de kinderkamer, de verschoonruimte en is geniaal voor bijvoorbeeld borstvoeding 's nachts. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ook lief voor het milieu want ze werken niet op batterijen maar zijn makkelijk te herladen met een stekker.

189,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FILI-NIGHT-NL005

TypeNachtlampjes
ThemaOceaan en zeedieren

Nachtlamp LED Walvis Christian BIG van Filibabba is een schattig nachtlampje in groot formaat gemaakt van 100% silicone. De lamp is voorzien van een oplaadbare batterij via USB en kan 6-8 uur branden op volle lading. De oplaadtijd bedraagt 2 uur. De walvis Christian maakt deel uit van onze interieurcollectie en is dus niet bedoeld als speelgoed voor je mini.

Materiaal: ABS+silicone
Afmetingen: 30 x 50 x 38 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek - niet onder water dompelen
_

Filibabba is een Deens merk opgericht in 2015, met zachte tetra-doeken, heerlijke babynestjes en handige babymusthaves in leuke kleuren in hun collectie. Ze kiezen steeds duurzame materialen die heerlijk aanvoelen en geproduceerd worden met respect voor mens en planeet. Met Filibabba haal je de kalme en tijdloze sfeer van het noorden in huis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
504003
FILIBABBA is een puur Deens merk opgericht in 2015 dat gelooft in 'Nordic Niceness', wat zoveel wil zeggen als dat ze graag een wereld van duurzaamheid en magie creëeren voor jonge families en dit voor een lange tijd. Filibabba gaat enkel voor kwalitatief design dat je bijstaat in kleine en grootste momenten, gebaseerd op hun eigen ervaring en dagelijkse inspiratie. Ze kiezen voor duurzame materialen die mooi zijn om naar te kijken, een knusse wereld maken maar ook veilig zijn voor jouw kleine kapoenen. In hun tijdloze collectie zitten babynestjes , zachte tetradoeken , duurzame eetsets uit bamboe, ... stuk voor stuk met duidelijke Scandinavische invloeden en steeds in zachte materialen en kleuren.