Nachtlamp om zelf te bestickeren - Raket

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC136

Apollo 11 inspiratie (132)

Reis elke avond van planeet naar de maan en weer terug... met deze unieke nachtlamp van A Little Lovely Company.

Dankzij het bijgevoegde stickers maak je deze lamp perfect samen met je kleine astronaut helemaal eigen en wordt het een echt persoonlijk kunstwerkje dat kan pronken op je mini zijn nachtkastje!

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NLROWH26

TypeNachtlampjes
KleurWit
A Little Lovely Company figuurRuimte

Droom weg bij onze stoere raket nachtlamp van A Little Lovely Company, inclusief stickervel om de lamp af te maken. Superhandig: dankzij de timerfunctie gaat de nachtlamp na 15 minuutjes automatisch uit. Zo valt jouw kleintje heerlijk in slaap bij het zachte licht van deze raket nachtlamp. Een echt wonderbaarlijk cadeau!

Afmetingen: 13 x 20 x 13 cm
Materiaal: BPA-, lood- en ftalaat vrij PVC
Batterijen: De LED-lamp kan gebruikt worden met 3x AAA-batterijen (niet meegeleverd) of een 5 Volt adapter (apart te bestellen)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories