Nachtlampje Paddenstoel - Pomme des bois

Kleine draagbare nachtlamp met paddenstoel

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO374

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

Deze guitige paddestoel waakt met veel plezier over jouw kindje. Het lampje geeft een zacht licht en is superleuk om naar te kijken... totdat de oogjes dichtvallen natuurlijk.

Dit lampje kan perfect op een nachtkastje of op de grond in de kinderkamer staan.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675201

CollectiePomme des Bois
TypeNachtlampjes
KleurGroen

Nachtlampje met paddenstoel van Moulin Roty verlicht de slaapkamer met een zacht licht. Met een batterijduur van 15 uur kan hij met een USB-kabel (meegeleverd) in slechts 3 uur worden opgeladen en is voorzien van een timermodus zodat hij na 30 minuten automatisch wordt uitgeschakeld.

Dit nachtlampje komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Materiaal: PVC-kunststof
Afmetingen: 9,0 cm x 8,0 cm x 15,5 cm
Onderhoud: oppervlakte reinigen met een zachte en vochtige doek

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories