Nachtlampje - uil/grijs

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS042

Mini cadeautjes, maxi pret! (470)

Oehoe! Wat mooi en handig, dit prachtig grijs nachtlampje in de vorm van een uiltje.

Deze uil is ontworpen door Michelle van Crowded Teeth en is een prima 'nachtvriendje' voor thuis, op vakantie of tijdens een logeerpartij van je kleintje.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NL-OG

SamenstellingenKunststof
TypeNachtlampjes
KleurGrijs
Type verlichtingnachtlampje

De lieve uil is mooi als decoratie op de kinderkamer en een perfect kraamcadeau. Het nachtlampje gaat na circa 60 minuten vanzelf uit om energie te besparen en werkt op 3 x LR44 batterijtjes welke zijn bijgesloten. De levensduur van deze batterijen is ongeveer 18 uur, daarna zal het licht minder fel worden.

Het LED lampje wordt absoluut niet warm en is 100% kindvriendelijk.

Het Nederlandse merk Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij.

Materiaal: 100% PVC, BPA & phthalate vrij en CE gecertificeerd.

Verpakt in een mooie bijpassende verpakking. 

Afmetingen: 9 x 11,7 x 8 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.130.090.13
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories